Qualitylabel

De connectiemethode®

Het Quality Label als garantie

De connectiemethode® is een geregistreerde merknaam en kan enkel gebruikt worden door professionals die de opleiding tot hondengedragsbegeleider volledig hebben gevolgd en het Quality Label hebben verworven.

Wie de opleiding bij De Bolster Academy volbrengt met een intensieve stage, biedt kwalitatief hoogstaande hondengedragsbegeleiding aan. Pas als je een visie uitdraagt waar je zelf vertrouwd mee bent, kan je kwaliteit garanderen.

Duidelijke en eerlijke communicatie

Als je kiest voor de connectiemethode®, dan weet je wat je krijgt. Kwaliteit, effectiviteit, vriendelijkheid en geweldloosheid zijn onze basisprincipes.

De connectiemethode in België en Nederland

We hebben vertrouwen in de mensen uit België en Nederland die het Quality Label – De Connectiemethode® 2020 hebben verworven.
De houders van het Quality Label komen regelmatig samen voor intervisie, zodat we in vertrouwen blijven leren van elkaar.

Hoe krijg je het Quality Label?

Je krijgt het Quality Label door de volledige opleiding tot hondengedragsbegeleider te volgen, inclusief de stage.

Geldigheid van het Quality Label

Het Quality Label is geldig voor 1 jaar, en kan verlengd worden door 2 dagen bijscholing per jaar te volgen bij De Bolster Academy, of bij een andere instelling die werkt volgens de waarden van de connectiemethode®.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Quality Label 2021 De bolster Academy