Quality Label – de connectiemethode®

Onze kwaliteitsgarantie Quality Label – de connectiemethode®

Het Quality Label – de connectiemethode® wordt uitgereikt aan hondengedragsbegeleiders die de opleiding hondengedragsbegeleider opvoeder van honden en specialist probleemgedrag bij De Bolster Academy hebben gevolg en een praktijkstage hebben volbracht.

Kies voor zekerheid

Wanneer je voor een hondengedragsbegeleider – de connectiemethode® kiest, weet je wat je krijgt. Hoogstaande kwaliteit, effectiviteit, vriendelijkheid en geweldloosheid zijn onze basisprincipes.

De connectiemethode® in België en Nederland

Aan de connectiemethode® is een netwerk verbonden van professionele hondengedragsbegeleiders in België en Nederland.  Deze netwerkdeelnemers zijn enthousiaste en echte honden en mensen coaches die je helpen om je doel te bereiken: Je hond opvoeden tot een sociaal , aangenaam, gehoorzaam, volwaardig en gelukkig gezinslid

Geldigheid van het Quality Label

Het Quality Label – de connectiemethode® is geldig voor de duurtijd van 1 jaar, en wordt jaarlijks verlengd door het bijwonen van minstens 2 dagen bijscholing bij De Bolster Academy, of bij een andere instelling die werkt volgens de waarden van de connectiemethode®.

Vind een hondengedragsbegeleider in jouw regio

Voor hondengedragsbegeleiding ij je thuis, opvoeding van jouw puppy of ondersteuning bij het oplossen en omgaan met het gedragsprobleem van je hond, kun je terecht bij een professioneel hondengedragsbegeleider in jouw regio. Vind jouw begeleider in België en Nederland.

Quality Label 2021 De bolster Academy